CLARIFICATION No: 2
to the public procurement: Medical equipment

Publication Ref: 5/RORS-9/2017 – second call
Following the clarification request no. O/1300/16.02.2018 regarding the public procurement no. 5/RORS-9/2017, please find bellow the answer of the Contracting Authority:
	No. 1
	Question
	Answer

	
	ANNEX II + III:
 TECHNICAL SPECIFICATIONS + TECHNICAL OFFER

Article 1. Ultrasound system

a) Regarding the requirement “Integrated min. 12`` touch-screen monitor in the console”, please clarify if it is acceptable to provide an equipment with a Integrated min. 10.4`` touch-screen monitor in the console.

b) Regarding the requirement “Internal HDD with a capacity at least 1.5 Tb” please clarify if it`s acceptable to provide an equipment with a capacity of 552 Gb

c) Regarding the requirement “Doppler pulse mode – PRF between 150 Hz and 48000 Hz” please clarify it it`s acceptable to provide an equipment with a Doppler pulse mode – PRF between – 300 Hz – 25700 Hz

d) Regarding the requirement “Power Doppler mode – PRF between 100 Hz and 19000 Hz” please clarify if it`s acceptable to provide an equipment with a Power Doppler mode – PRF between 300-9100 HZ


	a) Taking into consideration that the proposed requirement will not considerably change the performances of the equipment and to ensure even a larger competition the Contracting Authority modified the Technical specifications. See corrigendum no.1

b) Taking into consideration that the proposed requirement will not considerably change the performances of the equipment and to ensure even a larger competition the Contracting Authority modified the Technical specifications. See corrigendum no.1

c) Taking into consideration that the proposed requirement will not considerably change the performances of the equipment and to ensure even a larger competition the Contracting Authority modified the Technical specifications. See corrigendum no.1

d) Taking into consideration that the proposed requirement will not considerably change the performances of the equipment and to ensure even a larger competition the Contracting Authority modified the Technical specifications. See corrigendum no.1


